Go to Top
  • Ingen varer i kurven.

Hvordan man vrider en klud ;0)

Kan du vride en klud, som din bedstemor gør.Sådan vrider du en klud

Mange er blevet mere og mere fokuseret på hygiene, og med god grund, det er med til at holde sygdomme fra livet. Mange har hånd- sprit /desinfision stående i vores køkkener og på badeværelset. Dette lille indlæg omhandler karkluden. En karklud, som i sig selv er kilde til stor bakterie-spredning, hvis ikke man tager de rigtige forholdsregler. Brug en microfiberklud, eller en bambusklud.

Husk en karklud sig skiftes mindst 1 gang dagligt – og Vrid den ordentlig!

Mange gør sig den fejl, at de vrider i håndleddet, og dermed påfører leddet unødig overlast. Den bedste og mest hensigstmæssige måde er at gøre som vist, nedenfor. Herved undgår du slid og evt en  tennisalbue. Denne teknik er effektiv til såvel klude som mopper. Microfiber mopper, som er meget brugte i dag, kan være lidt stive at arbejde med, hvorved vride-teknikken er yderst vigtigt.
Mens du vrider skal du holde håndleddene lige og skuldrene sænket. Denne måde er mest ergonomisk korrekt dvs. bedst for dine skuldre, arme og håndled. Hygiene har stor betydning for vores sundhed. Det gælder om “gode vaner i køkkenet“.

0

Din varekurv